Încălțăminte pentru copii en-gros Weestep, Pantofi pentru copii en-gros,
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Politica De Prelucrare A Datelor Cu Caracter Personal

1. Dispoziții generale

Această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal a fost elaborată în conformitate cu Regulamentul General privind protecția datelor cu caracter Personal EU GDPR și stabilește procedura de prelucrare a datelor cu caracter personal, măsuri pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal luate de compania Weestep Sp. z o.o. (denumit în continuare Operator), cu sediul central situat la: Wolka Kosowska, ul. Nadrzeczna 16, Hala 1, lok. C026. 05-552 Jablonowo. Polonia

1.1. Operatorul stabilește ca obiectiv și condiție cea mai importantă pentru implementarea activităților sale respectarea drepturilor și libertăților omului la prelucrarea datelor sale personale, inclusiv protecția drepturilor la confidențialitate, secrete personale și familiale.

1.2. Politica acestui Operator privind prelucrarea datelor cu caracter personal (denumită în continuare politica) se aplică tuturor informațiilor pe care Operatorul le poate obține despre vizitatorii site-ului web weestep.pl (denumit în continuare utilizator).

Prin urmare, înainte de a furniza datele dvs. personale, vă rugăm să citiți următoarele informații pentru a explica de ce colectăm datele dvs., cum le folosim și care sunt drepturile dvs. Aveți grijă: dacă sunteți minor, trebuie să cereți părinților să confirme înregistrarea.

 

2. Operatorul poate prelucra următoarele date personale ale utilizatorului

2.1. Prenume, nume, patronimic;

2.2. Adresa de Email;

2.3. Numere de telefon;

2.4. De asemenea, site-ul colectează și prelucrează date anonimizate despre vizitatorii care utilizează serviciile de statistici Internet (Google Analytics, Yandex Metrika etc.).

2.5. Datele de mai sus denumite în continuare Politica sunt unite de conceptul general de date cu caracter Personal.

 

3. Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

3.1. Scopul prelucrării datelor personale ale utilizatorului este informarea utilizatorului prin trimiterea de e-mailuri; asigurarea accesului utilizatorului la servicii, informații și/sau materiale conținute pe site.

3.2. De asemenea, operatorul are dreptul să trimită utilizatorului notificări despre produse și servicii noi, oferte speciale și diverse evenimente. Utilizatorul poate refuza întotdeauna să primească mesaje informative făcând clic pe fraza corespunzătoare la sfârșitul fiecărei litere de la Operator.

3.3. Datele anonimizate ale Utilizatorilor colectate folosind serviciile de statistici Internet sunt utilizate pentru a colecta informații despre acțiunile utilizatorilor pe site, pentru a îmbunătăți calitatea site-ului și a conținutului acestuia.

 

4. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul prelucrează datele personale ale utilizatorului numai dacă acestea sunt completate și / sau trimise de utilizator în mod independent prin formulare speciale situate pe site weestep.pl. Prin completarea formularelor corespunzătoare și / sau trimiterea datelor sale personale către Operator, utilizatorul este de acord cu această Politică.

 

5. Procedura de colectare, stocare, transfer și alte tipuri de prelucrare a datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal prelucrate de Operator este asigurată prin implementarea măsurilor legale, organizatorice și tehnice necesare pentru a respecta pe deplin cerințele legislației în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

5.1. Operatorul asigură siguranța datelor cu caracter personal și ia toate măsurile posibile pentru a exclude accesul la datele cu caracter personal ale persoanelor neautorizate.

5.2. Datele personale ale Utilizatorului nu vor fi niciodată, în niciun caz, transferate către terți, cu excepția cazurilor legate de punerea în aplicare a legislației în vigoare.

5.3. În caz de inexactități în datele personale, utilizatorul le poate actualiza independent prin trimiterea unei notificări către Operator la adresa de e-mail a operatorului sale@weestep.pl marcat "actualizarea datelor personale".

5.4. Perioada de prelucrare a datelor cu caracter personal este nelimitată. Utilizatorul își poate revoca în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin trimiterea unei notificări către Operator prin e-mail la adresa de e-mail a operatorului sale@weestep.pl marcat "retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal".

 

6. Dispoziții Finale

6.1. Utilizatorul poate primi orice clarificări cu privire la aspecte de interes privind prelucrarea datelor sale personale contactând operatorul prin e-mail sale@weestep.pl.

6.2. Acest document va reflecta orice modificare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal de către Operator. Politica este valabilă pe o perioadă nedeterminată până când este înlocuită cu o nouă versiune.