Încălțăminte pentru copii en-gros Weestep, despre noi, magazin online
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Despre noi

Weestep este un brand de încălțăminte modernă și de înaltă calitate pentru copii, care combină cu succes tot ceea ce este necesar pentru un cumpărător modern. Facem încălțăminte atât pentru copii, cât și pentru adulți. Sloganul nostru — Fii mai bun în încălțăminte Weestep! Weestep. Be bigger!

 

Pentru noi, faptul că copiii nu poartă încălțăminte timp îndelungat tot așa ca și părinții lor, nu înseamnă că ar trebui abordat diferit. Urmărim tendințele din lumea modei pentru adulți și le transferăm la încălțămintea pentru copii. Un copil poate și ar trebui să aleagă și să poarte ceea ce îi place lui însuși. Pentru că, la urma urmei, copiii sunt aceiași adulți, doar mai mici.

 

weestep

Din toamna anului 2019, compania noastră a devenit reprezentantul exclusiv al mărcii Weestep în Europa. Magazinul nostru online en-gros este un portal monobrand B2B unde puteți ridica și cumpăra en-gros toate categoriile necesare de încălțăminte pentru copii ale mărcii Weestep.

 

Utilizarea materialelor naturale, tehnologiile avansate WE-TEX combinate cu controlul european al calității fac din Weestep una dintre cele mai bune mărci de încălțăminte pentru copii.

 

Toate acestea se datorează faptului că pantofii sunt fabricați la una dintre cele mai mari fabrici din China, care are zeci de ani de experiență în modelarea și fabricarea încălțămintei pentru copii de înaltă calitate. Compania are mii de modele de succes, zeci de mărci europene populare și milioane de perechi de încălțăminte produse pentru copii.

 

Încălțămintea noastră este proiectată pentru mii de kilometri de alergare pentru copii. 80% din sortiment sunt confecționați din piele, iar toți 100% au un branț din piele și un suport. În anul 2020, în Polonia, am primit diploma "Marca anului pentru copii". Am vândut deja cinci milioane de perechi în lume și un milion în Europa. În același timp, raportul preț-calitate este unul dintre cele mai bune de pe piață.

 

Marca Weestep este liderul vânzărilor în America, Canada, Kazahstan, Ucraina și în magazinele online populare din lume ebay.com amazon.com și acum Weestep este în Europa, unde colecția de toamnă de încălțăminte pentru copii Weestep a fost prezentată pentru prima dată, la o expoziție din Polonia, POLSHOES (zilele încălțămintei) 14/11/2019.

 

Încălțăminte pentru copii Weestep din magazinul dvs. reprezintă o cooperare profitabilă atât pentru antreprenorii consacrați, cât și pentru începători. Prezența încălțămintei Weestep în magazin garantează creșterea clienților obișnuiți, recunoscători și, ca urmare, o creștere semnificativă a profiturilor.

 

Pentru comoditate, catalogul nostru conține informații despre fiecare pereche de pantofi: o fotografie detaliată din diferite unghiuri, informații despre dimensiuni (gama de dimensiuni / cantitate).

weestep

 

De ce ar trebui să ne alegeți:

  • Suntem distribuitorul oficial al brandului Weestep în Europa.
  • Avem întotdeauna informații actualizate despre disponibilitatea pantofilor.
  • Avem cea mai bună combinație de preț și calitate.
  • Magazinul nostru online acceptă comenzile 24/7/365.
  • În timpul programului de lucru, este disponibilă consultarea, asistența în selectarea sortimentului și formarea comenzii.
  • Promoțiile și reducerile sezoniere sunt organizate în mod regulat.

Cooperând cu noi — lucrați cu angajați cu experiență ai companiei noastre care își cunosc clar afacerea. Personalul nostru este format doar din personal cu experiență în toate etapele de lucru: managerii sunt competenți și politicoși, ambalatorii sunt atenți și responsabili, hamalii sunt corecți și punctuali.

 

Gama de încălțăminte pentru copii din catalogul mărcii Weestep este actualizată și în continuă creștere. Fii primul care afla despre toate noile produse și promoții — abonați-vă la actualizări și buletine noastre de știri.

 

Deveniți parte a echipei noastre. Să creștem împreună!

Weestep. Be bigger!

 

Fabrica noastră!

weestep

 

Biroul european al mărcii Weestep este situat în:

Poland. 

ul. Karczunkowska 42
02-871 Warszawa

+48728888569 (Viber, WhatsApp)

sale@weestep.pl

weestep.pl

weestep.eu

facebook

instagram

youtube

 

weestep

 

DEVENIȚI PARTENER WEESTEP

Vreți să faceți parte din echipa Weestep?

Vreți să deveniți dealer oficial sau vreți să deschideți un magazin marca Weestep?

Completați un formular simplu și vă vom contacta pentru a obține informațiile necesare

1. Dispoziții generale

Această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal a fost elaborată în conformitate cu Regulamentul General privind protecția datelor cu caracter Personal EU GDPR și stabilește procedura de prelucrare a datelor cu caracter personal, măsuri pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal luate de compania Weestep Sp. z o.o. (denumit în continuare Operator), cu sediul central situat la: Wolka Kosowska, ul. Nadrzeczna 16, Hala 1, lok. C026. 05-552 Jablonowo. Polonia

1.1. Operatorul stabilește ca obiectiv și condiție cea mai importantă pentru implementarea activităților sale respectarea drepturilor și libertăților omului la prelucrarea datelor sale personale, inclusiv protecția drepturilor la confidențialitate, secrete personale și familiale.

1.2. Politica acestui Operator privind prelucrarea datelor cu caracter personal (denumită în continuare politica) se aplică tuturor informațiilor pe care Operatorul le poate obține despre vizitatorii site-ului web weestep.pl (denumit în continuare utilizator).

Prin urmare, înainte de a furniza datele dvs. personale, vă rugăm să citiți următoarele informații pentru a explica de ce colectăm datele dvs., cum le folosim și care sunt drepturile dvs. Aveți grijă: dacă sunteți minor, trebuie să cereți părinților să confirme înregistrarea.

 

2. Operatorul poate prelucra următoarele date personale ale utilizatorului

2.1. Prenume, nume, patronimic;

2.2. Adresa de Email;

2.3. Numere de telefon;

2.4. De asemenea, site-ul colectează și prelucrează date anonimizate despre vizitatorii care utilizează serviciile de statistici Internet (Google Analytics, Yandex Metrika etc.).

2.5. Datele de mai sus denumite în continuare Politica sunt unite de conceptul general de date cu caracter Personal.

 

3. Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

3.1. Scopul prelucrării datelor personale ale utilizatorului este informarea utilizatorului prin trimiterea de e-mailuri; asigurarea accesului utilizatorului la servicii, informații și/sau materiale conținute pe site.

3.2. De asemenea, operatorul are dreptul să trimită utilizatorului notificări despre produse și servicii noi, oferte speciale și diverse evenimente. Utilizatorul poate refuza întotdeauna să primească mesaje informative făcând clic pe fraza corespunzătoare la sfârșitul fiecărei litere de la Operator.

3.3. Datele anonimizate ale Utilizatorilor colectate folosind serviciile de statistici Internet sunt utilizate pentru a colecta informații despre acțiunile utilizatorilor pe site, pentru a îmbunătăți calitatea site-ului și a conținutului acestuia.

 

4. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul prelucrează datele personale ale utilizatorului numai dacă acestea sunt completate și / sau trimise de utilizator în mod independent prin formulare speciale situate pe site weestep.pl. Prin completarea formularelor corespunzătoare și / sau trimiterea datelor sale personale către Operator, utilizatorul este de acord cu această Politică.

 

5. Procedura de colectare, stocare, transfer și alte tipuri de prelucrare a datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal prelucrate de Operator este asigurată prin implementarea măsurilor legale, organizatorice și tehnice necesare pentru a respecta pe deplin cerințele legislației în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

5.1. Operatorul asigură siguranța datelor cu caracter personal și ia toate măsurile posibile pentru a exclude accesul la datele cu caracter personal ale persoanelor neautorizate.

5.2. Datele personale ale Utilizatorului nu vor fi niciodată, în niciun caz, transferate către terți, cu excepția cazurilor legate de punerea în aplicare a legislației în vigoare.

5.3. În caz de inexactități în datele personale, utilizatorul le poate actualiza independent prin trimiterea unei notificări către Operator la adresa de e-mail a operatorului sale@weestep.pl marcat "actualizarea datelor personale".

5.4. Perioada de prelucrare a datelor cu caracter personal este nelimitată. Utilizatorul își poate revoca în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin trimiterea unei notificări către Operator prin e-mail la adresa de e-mail a operatorului sale@weestep.pl marcat "retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal".

 

6. Dispoziții Finale

6.1. Utilizatorul poate primi orice clarificări cu privire la aspecte de interes privind prelucrarea datelor sale personale contactând operatorul prin e-mail sale@weestep.pl.

6.2. Acest document va reflecta orice modificare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal de către Operator. Politica este valabilă pe o perioadă nedeterminată până când este înlocuită cu o nouă versiune.

* Câmpuri obligatorii