Pantofi en-gros pentru copii Ambalare pantofi
weestep
0
Wishlist
Complects: 0
Total: 0.00 €
Steagul

Choose_language

Pantofi pentru copii en-gros de la producător
Pantofi pentru copii en-gros de la producător

Ambalare pantofi

weestepAmbalajul este adesea ultimul lucru la care se gândesc producătorii, deși acest lucru este la fel de important ca și designul pantofului în sine. Ambalajul creează o impresie pozitivă sau negativă a achiziției și menține produsul intact.

 

Pantofii Weestep, indiferent de tipul de model, sunt produși în cutii individuale cu logo și informații scurte despre conținut.

 

De asemenea, trebuie remarcat faptul că cartonul este utilizat pentru ambalare, care este produs din materiale reciclate și poate fi reciclat și reutilizat, ceea ce este foarte important în zilele noastre.

 

Dar ambalajul pentru pantofi nu este doar o cutie de carton, există și detalii, cum ar fi o căptușeală interioară cu logo. Cu toate acestea, nu este foarte dens, dar se descurcă perfect cu sarcina sa. Orice încălțăminte are caracteristici în aspect, diverse elemente decorative realizate din materiale diferite. În cazul ambalajului nostru, căptușeala interioară va preveni frecarea, iar cutia individuală, suficient de groasă, va proteja împotriva presiunii externe.

 

În plus față de funcțiile de protecție, fiecare cutie de pantofi Weestep are o componentă informativă necesară atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărător. Eticheta indică dimensiunea, articolul, codul de bare, culoarea pantofului. Există un desen alb-negru al modelului.

După achiziționarea cu ridicata a încălțămintei pentru copii Weestep și distribuția acesteia între punctele de vânzare cu amănuntul, sute de cutii identice ajung la depozit. Dar este suficient să așezați casetele astfel încât informațiile să fie vizibile. Imediat devine clar unde și ce model aveți nevoie.

 

Succesul constă în lucruri mărunte, așa că în compania noastră totul este gândit cu atenție, inclusiv ambalajul și, cel mai important, acest lucru nu afectează prețul produsului în sine. Pantofii pentru copii Weestep sunt combinația perfectă de preț și calitate. Din acest motiv, pantofii acestui brand devin rapid populari.

Magazinul nostru online cu ridicata al mărcii Weestep vă oferă modelele de top ale sezonului curent la prețul producătorului. Toate modelele prezentate în catalog sunt disponibile la comandă și, desigur, fiecare pereche va fi ambalată în siguranță într-o cutie individuală.

Calitatea și prețul vă vor mulțumi; vă garantăm!