Încălțăminte pentru copii en-gros Ambalaje pentru încălțăminte
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Ambalaje pentru încălțăminte

weestepAmbalajul este adesea ultimul lucru la care se gândesc producătorii, deși acest lucru nu este mai puțin important decât designul încălțămintei. Ambalajul creează o impresie pozitivă sau negativă despre cumpărătură, păstrează produsul în integritate.

 

Încălțămintea Weestep, indiferent de felul și tipul de model, este disponibilă în cutii individuale cu un logo și informații scurte despre conținut.

 

De asemenea, trebuie remarcat faptul că cartonul este utilizat pentru ambalare, care este fabricat din materiale reciclabile, poate fi reciclat și reutilizat, ceea ce este foarte important în zilele noastre.

 

Dar ambalajul încălțămintei nu este doar o cutie de carton, există și detalii, cum ar fi, de exemplu, o inserție interioară cu un logo. Deși nu este foarte dens, se descurcă perfect cu sarcina sa. Orice încălțăminte are trăsături speciale în aspect, diverse elemente decorative realizate din materiale diferite. În cazul ambalajului nostru, inserție interioară va preveni pe frecare, iar o cutie individuală, suficient de densă, va proteja împotriva presiunii din exterior.

 

În plus pe lângă funcțiile de protecție, fiecare cutie de încălțăminte Weestep are o componentă informativă necesară atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărător. Eticheta arată dimensiunea, numărul articolului, codul de bare, culoarea încălțămintei, există un desen alb-negru al modelului. După achiziționarea en-gros a încălțămintei pentru copii Weestep și distribuirea acesteia către punctele de vânzare cu amănuntul, sute de cutii identice ajung în depozit. Dar este suficient să așezați cutii astfel încât informațiile să fie vizibile, devine imediat clar unde și ce model.

 

Succesul constă în lucruri mici, astfel încât în compania noastră totul este gândit cu atenție, inclusiv ambalajul și, cel mai important, nu afectează prețul produsului. Încălțăminte pentru copii Weestep este combinația perfectă a prețului și calității, motiv pentru care încălțăminte acestui brand devine rapid populară.

Magazinul nostru en-gros online al mărcii Weestep vă oferă modele actuale ale sezonului curent la prețul producătorului. Toate modelele prezentate în catalog sunt disponibile la comandă și, desigur, fiecare pereche va fi ambalată în siguranță într-o cutie individuală.

Calitatea și prețul vă va surprinde, vă garantăm!