Încălțăminte pentru copii en-gros Showroom Weestep în Polonia
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Showroom Weestep în Polonia

 

weestep

 

Cele mai mari companii comerciale au birouri, showroom-uri și magazine în cel mai mare centru comercial din Europa Centrală și de Est, Wolka Kosowska. Prin urmare, fără a lua în considerare alte opțiuni, compania noastră se află chiar aici. Showroom-ul nostru, unde puteți să vă familiarizați cu sortimentul, să alegeți ceea de ce aveți nevoie și să plasați o comandă en-gros pentru încălțămintea pentru copii Weestep, este deschisă vizitatorilor zilnic, cu excepția duminicilor.

 

Rafturile noastre pot găzdui 1000 de modele de încălțăminte pentru copii de diferite anotimpuri și dimensiuni, dar au trei caracteristici comune — de înaltă calitate, design elegant, preț accesibil. Managerii noștri sunt întotdeauna prezenți la fața locului, care vă vor răspunde la toate întrebările, vă vor ajuta și vă vor consulta, vor plasa comanda. Puteți ridica mărfurile aici, în depozit, sau puteți solicita livrarea.

 

În ajunul sezonului, puteți plasa o precomandă pentru încălțămintea pentru copii. În showroom-ul nostru vă vom arăta mostre de încălțăminte pentru copii, care nu sunt încă în stoc, astfel încât să vă puteți pregăti în avans pentru sezon și să comandați cele mai populare modele, depășind concurenții. Mai mult de jumătate din colecția de încălțăminte pentru copii Weestep este vândută în drum spre depozitul nostru. Clienții noștri sunt informați în mod regulat despre promoțiile și reducerile curente, iar bonusurile suplimentare pot fi, de asemenea, furnizate individual.

 

Invităm proprietarii magazinelor de încălțăminte pentru copii și adolescenți pentru o cooperare fiabilă, profitabilă și confortabilă. Vizitați magazinul nostru de încălțăminte pentru copii Weestep la piața produselor fabricate Wolka Kosowska și cu siguranță veți deveni clientul nostru.

 

Biroul european al mărcii Weestep este situat în:

Polonia. 

Sf. Karczunkowska 42
02-871 Varşovia

Program: de la 8:00 la 20:00

Duminică închis.

 

shoes for children