Pantofi en-gros pentru copii Showroom Weestep în Polonia
weestep
0
Wishlist
Complects: 0
Total: 0.00 €
Steagul

Choose_language

Pantofi pentru copii en-gros de la producător
Pantofi pentru copii en-gros de la producător

Showroom Weestep în Polonia

 

weestep

 

Cele mai mari companii comerciale au birouri, showroom-uri și magazine în Wolka Kosowska, cel mai mare mall din Europa Centrală și de Est. Prin urmare, fără a lua în considerare alte opțiuni, compania noastră a fost localizată chiar acolo. Showroom-ul nostru, unde puteți vizualiza sortimentul, puteți alege ceea ce aveți nevoie și puteți plasa o comandă cu ridicata pentru Weestep, încălțăminte pentru copii, este deschis vizitatorilor în fiecare zi, cu excepția duminicii.

 

Rafturile noastre pot găzdui 1000 de modele de încălțăminte pentru copii, de diferite anotimpuri și dimensiuni, dar au trei lucruri în comun - de înaltă calitate, design elegant și preț accesibil. Managerii noștri sunt întotdeauna în apropiere, vă vor răspunde la toate întrebările, ajutorul și sfaturile, vor plasa o comandă. Puteți ridica mărfurile la depozit sau puteți aranja livrarea.

 

Înainte de sezon, puteți plasa o comandă preliminară pentru încălțămintea pentru copii. În showroom-ul nostru, vă vom arăta modele de încălțăminte pentru copii care nu sunt încă în stoc, astfel încât să vă puteți pregăti în avans pentru sezon și să comandați cele mai populare modele, depășind astfel concurenții. Mai mult de jumătate din colecția de încălțăminte pentru copii Weestep este epuizată în drum spre depozitul nostru. Clienții noștri sunt informați în mod regulat despre promoțiile și reducerile curente și există posibilitatea unor bonusuri suplimentare oferite individual.

 

Invităm proprietarii magazinelor de încălțăminte pentru copii și adolescenți pentru o cooperare fiabilă, profitabilă și confortabilă. Vizitați magazinul nostru de pantofi Weestep pentru copii în mall Wolka Kosowska și veți deveni cu siguranță unul dintre clienții noștri.

 

Magazinul nostru este situat la adresa:

Polonia. Jablonowo. ul. Nadrzeczna 16,

local 1, lok. C026. 05-552 

zilnic de la 8 A. M. la 8 p. m. (cu excepția duminicii)

 

shoes for children