Încălțăminte pentru copii en-gros Politica De Confidențialitate
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Politica de confidențialitate

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal:

 

1. Dispoziții generale

Această politică de prelucrare a datelor cu caracter personal este elaborată în conformitate cu Regulamentul General privind protecția datelor cu caracter personal EU GDPR și definește procedura de prelucrare a datelor cu caracter personal și măsurile de asigurare a securității datelor cu caracter personal luate de companie Weestep Sp. z o.o. (denumit în continuare Operator), cu sediul central la: Polonia. Sf. Karczunkowska 42, 02-871 Varşovia.

1.1. Operatorul stabilește ca obiectiv și condiție, cea mai importantă pentru implementarea activităților sale este respectarea drepturilor și libertății omului în prelucrarea datelor sale personale, inclusiv protecția drepturilor la confidențialitate, secrete personale și familiale.

1.2. Politica acestui Operator privind prelucrarea datelor cu caracter personal (denumită în continuare politica) se aplică tuturor informațiilor pe care Operatorul le poate primi despre vizitatorii site-ului weestep.ro (denumit în continuare utilizator). Prin urmare, înainte de a furniza datele dvs. personale, vă rugăm să citiți următoarele informații care explică de ce colectăm datele dvs., cum le folosim și care sunt drepturile dvs. Atenție: dacă sunteți minor, trebuie să cereți părinților să confirme înregistrarea.

 

2. Operatorul poate prelucra următoarele date personale ale utilizatorului

2.1. Nume, prenume, patronimic;

2.2. Adresa de e-mail;

2.3. Numere de telefon;

2.4. De asemenea, site-ul colectează și prelucrează date depersonalizate despre vizitatorii cu ajutorul serviciilor de statistici pe internet (Google Analytics, Yandex Metrica etc.).

2.5. Datele de mai sus, menționate în continuare în textul Politicii, sunt combinate de conceptul general de date cu Caracter personal.

 

3. Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

3.1. Scopul prelucrării datelor personale ale utilizatorului este de a informa utilizatorul prin trimiterea de e-mailuri; pentru a oferi utilizatorului acces la serviciile, informațiile și/sau materialele conținute pe site.

3.2. Operatorul are, de asemenea, dreptul de a trimite notificări utilizatorului despre produse și servicii noi, oferte speciale și diverse evenimente. Utilizatorul poate refuza întotdeauna să primească mesaje informative făcând clic pe fraza corespunzătoare de la sfârșitul fiecărei litere de la Operator.

3.3. Datele Utilizatorilor depersonalizate colectate folosind serviciile de statistici Internet sunt utilizate pentru a colecta informații despre acțiunile utilizatorilor pe site-ul, pentru a îmbunătăți calitatea site-ului și a conținutului acestuia.

 

4. Temeiuri legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul prelucrează datele personale ale utilizatorului numai dacă acestea sunt completate și / sau trimise de către Utilizator în mod independent prin intermediul formularelor speciale situate pe site-ul weestep.ro. Prin completarea formularelor corespunzătoare și / sau trimiterea datelor personale către Operator, utilizatorul este de acord cu această Politică.

 

5. Procedura de colectare, stocare, transfer și alte tipuri de prelucrare a datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal prelucrate de către Operator este asigurată prin implementarea măsurilor legale, organizatorice și tehnice necesare pentru a respecta pe deplin cerințele legislației în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

5.1. Operatorul asigură siguranța datelor cu caracter personal și ia toate măsurile posibile pentru a exclude accesul la datele cu caracter personal ale persoanelor neautorizate.

5.2. Datele personale ale Utilizatorului nu vor fi niciodată, în niciun caz, transferate către terți, cu excepția cazurilor legate de punerea în aplicare a legislației în vigoare.

5.3. În caz de inexactități în datele personale, utilizatorul le poate actualiza independent prin trimiterea unei notificări către Operator la adresa de e-mail a Operatorului sale@weestep.pl  marcat "Actualizarea datelor personale".

5.4. Perioada de prelucrare a datelor cu caracter personal este nelimitată. Utilizatorul își poate retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment, prin trimiterea unei notificări către Operator prin e-mail la adresa de e-mail a operatorului sale@weestep.pl  marcat "Retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal".

 

6. Dispoziții finale

6.1. Utilizatorul poate obține orice explicație referitor la subiectele care îi interesează privind prelucrarea datelor sale personale contactând operatorul prin e-mail sale@weestep.pl.

6.2. Acest document va reflecta orice modificare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal a operatorului. Politica este valabilă pe o perioadă nedeterminată până când este înlocuită cu o nouă versiune.