Încălțăminte pentru copii en-gros Weestep în Europa
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Weestep în Europa

Brandul Weestep a fost fondat în 2010 și s-a impus pe piața americană cu pantofi pentru bebeluși first steps.

A fost un succes instantaneu: pantofii Weestep au fost inovatori și au devenit apreciați pentru materialele de calitate, tehnicile avansate de fabricație și formele atent elaborate și echilibrate pentru a menține picioarele mici sănătoase pe măsură ce cresc.

În doar câțiva ani, Weestep a devenit lider pe piața internă, consolidându-și constant poziția. În același timp, a început să apară pe cele mai importante piețe externe.

weestep

 

Brandul Weestep a acordat întotdeauna o atenție deosebită celor mai exigenți clienți: copiii. Copiii cresc, se schimbă, privesc spre viitor cu pasiune.

 

Încălțămintea pentru copii Weestep vă va surprinde prin calitatea sa și va satisface orice client capricios, deoarece o varietate de modele, o abordare de înaltă calitate a detaliilor și fiecare lucru mic, mulți ani de experiență în producția de încălțăminte pentru copii, au făcut marca Weestep faimoasă și recunoscută în întreaga lume.

 

Majoritatea cumpărătorilor acordă atenție materialului din partea superioară a pantofilor, care este în principal din piele. Avem două linii de pantofi: piele naturală - una la modă și de înaltă calitate, care va dura destul de mult, și piele ecologică-un material de înaltă tehnologie ecologic, care este foarte popular printre cumpărători.

 

Printre încălțămintea pentru copii a mărcii Weestep, merită să alegeți modelele combinate. Combinația include degetul și spatele din piele naturală sau nubuc, iar partea centrală a pantofului poate fi din piele ecologică, piele de căprioară sau material textil. Uneori există modele, a căror superioară este realizată din trei sau mai multe materiale.

 

Materialul de căptușeală este din piele naturală durabilă sau material textil. Pentru ca pantofii de vară Weestep să dureze mai mult, pielea naturală și durabilă este folosită ca material interior. Astfel de pantofi pot fi purtați perfect de un copil la începutul toamnei, când este încă cald după o vară fierbinte sau primăvara târzie când se încălzește. Dar experții noștri nu recomandă să-l purtați atunci când este rece, ceață și slushy, deoarece puteți deteriora pantofii. În acest caz, marca Weestep oferă pantofi cu un material intern pe bază textilă. Este cald, moale și se va potrivi perfect copilului.

 

Varietatea pantofilor Weestep demonstrează clar gama de modele de adidași. Oferim adidași touch și close, precum și adidași cu dantelă. Puteți să o alegeți pe baza dorințelor clienților dvs. Copiii mici și preșcolarii preferă să-și pună pantofii singuri, ceea ce înseamnă că este mai bine să le oferiți adidași cu bandă elastică sau sistem de atingere și închidere, atunci vor putea stăpâni singuri această tehnologie simplă.

 

Pentru copiii mai mari, sunt recomandate modelele combinate de adidași cu șnururi și fermoar, cele mai populare pe site-ul nostru, copilul va putea alege cum este mai convenabil pentru el/ea să pună pantofii. Aceste adidași sunt potrivite atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Culorile adidaților pot fi atât clasice, cât și cu imaginea florilor, animalelor, personajelor de desene animate.

 

Magazinul online oferă o gamă largă de pantofi Weestep pentru toate anotimpurile.

Puteți comanda încălțăminte pentru copii cu ridicata fără a părăsi casa, iar serviciul de curierat va livra mărfurile direct la ușile magazinului sau depozitului dvs.

 

Vă dorim cumpărături plăcute și profitabile pe site-ul nostru.

 

Lăsați-vă clienții mici să se bucure de purtarea pantofilor noștri pe tot parcursul anului!

 weestep