Încălțăminte pentru copii en-gros Avantajele încălțămintei pentru copii Weestep en-gros / pantofi din piele pentru copii / depozit cu ridicata în Varșovia
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Avantajul nostru

 NE OCUPĂM DOAR DE ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU COPII

 

 

Copiii sunt o afacere mare! Facem doar încălțăminte pentru copii de 20 de ani, știm mult mai bine decât alții de ce au nevoie copiii. Facem încălțăminte pentru copii, ca pentru adulți. DOAR MAI BINE! 80% din pantofi sunt confecționați din piele naturală.

 

WEESTEP BE BIGGER 

Înregistrarea mărcii în SUA patria libertății, responsabilității și autorealizării. Ne uităm la moda adulților și folosim tendințele în designul nostru. Oferim copilului un sentiment de originalitate și încredere în sine. Îi ajutăm pe părinți să educe personalități.

 

SORTIMENT ȘI TENDINȚE

Monitorizăm constant cele mai recente încălțăminte pentru copii de pe piață, urmărim moda, tendințele și inovațiile pentru adulți! În fiecare sezon ne actualizăm colecțiile cu 100%, sortimentul nostru include întotdeauna peste 1000 produse noi la modă!

 

PREȚUL PRODUCĂTORULUI ȘI GARANȚIA CALITĂȚII

Suntem distribuitorul oficial al brandului Weestep în Europa! Nu credem că încălțămintea pentru copii trăiește doar trei luni, deci calitatea este o prioritate pentru noi. Toată lumea este măsurată prin durabilitatea pantofilor și suntem măsurați prin kilometrajul său.

 

RESPECTAREA MEDIULUI ȘI RESPONSABILITATEA SOCIALĂ

În producția încălțămintei Weestep, materiile prime sunt strict selectate și testate pentru respectarea mediului. Cartonul este utilizat pentru ambalare, care poate fi reciclat și reutilizat.

 

EXPRES-LIVRARE ȘI SERVICE

Expedierea din depozit în termen de 24 de ore de la primirea confirmării plății. Nu avem o sumă minimă de comandă. Întoarcerea defectelor este pe cheltuiala noastră. Echipa noastră vă va sfătui întotdeauna și vă va ajuta să alegeți cea mai bună colecție pentru magazinul dvs.

 

Copiii noștri poartă pantofii noștri — aceasta este cea mai bună garanție a calității

 

weestep