Pantofi en-gros pentru copii Avantajele încălțămintei pentru copii Weestep en-gros / pantofi din piele pentru copii / depozit cu ridicata în Varșovia
weestep
0
Wishlist
Complects: 0
Total: 0.00 €
Steagul

Choose_language

Pantofi pentru copii en-gros de la producător
Pantofi pentru copii en-gros de la producător

Avantajul nostru

 CREĂM DOAR ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU COPII

 

 

Copiii sunt o afacere mare! De 20 de ani facem doar încălțăminte pentru copii, știm mult mai bine decât oricine ce au nevoie copiii. Facem pantofi pentru copii ca și pentru adulți, doar mai bine! 80% din pantofii Weestep sunt din piele naturală.

 

WEESTEP FI MAI MARE 

Înregistrarea mărcii în Statele Unite - în locul de naștere al libertății, responsabilității și autorealizării. Fără atingeri. Ne uităm la moda adulților și folosim tendințele în designul nostru. Oferim copilului dvs. un sentiment de unicitate și importanță de sine. Îi ajutăm pe părinți să-și ridice personalitatea.

 

SORTIMENT ȘI TENDINȚE

Monitorizăm constant cele mai noi încălțăminte pentru copii de pe piață, urmărim moda, tendințele și inovațiile pentru adulți! În fiecare sezon ne actualizăm colecțiile cu 100%, sortimentul nostru include întotdeauna peste 1000 de produse noi la modă la modă!

 

PREȚUL PRODUCĂTORULUI ȘI GARANȚIA CALITĂȚII

Suntem distribuitorul oficial al brandului Weestep în Europa! Nu credem că încălțămintea pentru copii trăiește doar trei luni, deci calitatea pentru noi este principala prioritate. Toată lumea măsoară durabilitatea pantofului, iar noi îi măsurăm kilometrajul.

 

RESPONSABILITATE SOCIALĂ ȘI DE MEDIU

Toate materialele utilizate la fabricarea pantofilor Weestep sunt de înaltă calitate și ecologice, în 80% folosim materiale naturale, fiecare pereche de pantofi este ambalată într-o cutie reciclabilă!

 

LIVRARE EXPRES ȘI SERVICE

Expedierea din depozit în termen de 24 de ore de la primirea confirmării plății. Nu avem o sumă minimă de comandă. Returnarea produselor defecte este pe noi. Echipa noastră vă va sfătui întotdeauna și vă va ajuta să alegeți cea mai bună colecție pentru magazinul dvs.

 

Copiii noștri poartă pantofii noștri - este cea mai bună garanție a calității

 

weestep