Încălțăminte pentru copii en-gros Pas cu pas
weestep
0
Favorite
Seturi: 0
Generală: 0.00 €
Drapel

Selectați limbă

Angrosist de încălțăminte pentru copii
Angrosist de încălțăminte pentru copii

Pas cu pas

Weestep există pentru a însoți pașii a milioane de copii din întreaga lume, dezvoltând cei mai buni pantofi pentru fiecare etapă de dezvoltare.

Stilul în detaliu, materialele de înaltă calitate și cercetarea tehnologică constantă evidențiază designul Weestep, făcându-l inconfundabil de la început. Pantofi moi, ușori și siguri, care protejează, ca o îmbrățișare de la mama, picioarele mici de la primii pași până la alergarea în aer liber. De aceea, Weestep este specializat în încălțăminte pentru copii, deoarece înțelege pe deplin de ce are nevoie copilul tău, bazându-se pe ani de experiență pentru a-l ajuta în aventura sa extraordinară: creșterea.

 

Când să purtați prima pereche de pantofi?

 

În primele 24 de luni, copilul învață să stea drept. Învățând să se târască, el caută ceva de care să se țină pentru a încerca să se ridice. Când se va simți mai în siguranță, va încerca să facă primii pași, încercând întotdeauna să înțeleagă ceva care să-l salveze. Este foarte important să ajutați și să susțineți acești pași cu pantofii potriviți. Aceste cizme trebuie să fie confecționate din materiale ușoare, respirabile, o talpă moale și flexibilă, o șosetă largă care permite degetelor de la picioare să se miște liber și o spate întărită care ajută copilul să rămână în poziția corectă fără a limita piciorul. Este gata pentru început!

 

Talpă flexibilă

Flexibilitate maximă a tălpii

Flexibilitatea pantofului este creată prin canale calibrate gravate transversal în talpă pentru a-l face mai subțire și prin materialele extrem de moi utilizate pentru a crea partea tălpii medii situată în apropierea punctului flex

 

weestep

Talpă antiderapantă

weestep

 

Partea superioară moale și ușoară

Featherweight fit

Pantofii Weestep sunt fabricați din materiale ușoare atent selectate, concepute pentru a garanta libertatea maximă în timpul jocului și desfășurării activităților de zi cu zi.

 

weestep

 

Cota ergonomică

Vârf rotunjit și potrivire confortabilă

Formele generoase sunt atent proiectate și calibrate pentru a lăsa piciorul în camera de care are nevoie pentru a se deplasa în siguranță, fără constrângeri.

 

weestep

 

Montare ușoară

Ușor de purtat

Pantofii Weestep au fost special concepuți și studiați pentru a se potrivi cel mai bine formei piciorului unui copil. Mai mult, șireturile și deschiderile sunt concepute pentru a crea un pantof confortabil, ușor de îmbrăcat și de decolat.

 

weestep

 

Talpă cu membrană impermeabilă

 

weestep

 

Absorbant de șocuri, fără crom, branț din piele

În toate pantofii Weestep, garniturile din piele sunt "cromate", ceea ce înseamnă că sunt tăbăcite fără crom. Acest lucru asigură că mediul din interiorul pantofului este și mai natural și mai sigur. 

 

weestep

 

Accesorii metalice care nu eliberează nichel

Piese metalice fără nichel

Cataramele, garniturile și toate părțile metalice ale pantofilor Weestep sunt complet fără nichel. Picioarele copilului dvs. se pot mișca în deplină libertate, purtând pantofi siguri, fără nimic care poate provoca o reacție alergică neplăcută.

 

 weestep

 

Branț detașabil

 

weestep

 

Protecția călcâiului și a picioarelor

 

weestep

 

Talpă cu membrană respirabilă

 

weestep

 

Copiii noștri poartă pantofii noștri — este cea mai bună garanție a calității

 

weestep